Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Jelentős kedvezménnyel látogatható a MoM Sport uszodája hegyvidéki lakosoknak

Jelentős kedvezménnyel látogatható a MoM Sport uszodája hegyvidéki lakosoknak

A Hegyvidéki Önkormányzat által elrendelt energetikai megtakarításoknak, valamint a kormány által biztosított rezsitámogatásnak köszönhetően a MoM Sport belső, 25 méteres uszodája a téli hónapokban is várja a vendégeket, február elsejétől pedig a külső, 33-as medence is kinyit.

Az elért fogyasztáscsökkentés ellenére a MoM Sport üzemeltetése csak a bérleti díjak és a belépők árának emelésével fenntartható. Az önkormányzat ugyanakkor a hegyvidéki lakcímmel rendelkező nyugdíjasoktól, 18 év alattiaktól, valamint a szociálisan rászorulóktól átvállalja az emelés értékét. A kedvezmény igénybevételének feltétele az önkormányzat e-ügyintézési rendszerében történő regisztráció. https://hegyvidek.hu/kedvezmenyes-uszodajegy

Regisztráció után ezen a felületen online igényelhető a kedvezmény (kiskorú gyermek esetén erre a szülő a jogosult), valamint a belépőjegyet, illetve bérletet is itt lehet online megvásárolni.

Segítség a regisztrációban

Azoknak a kedvezményre jogosult hegyvidéki lakosoknak, akik valamilyen okból nem tudnak regisztrálni, a Hegyvidéki Önkormányzat ügyfélszolgálata segítséget nyújt. Ehhez az ügyfél személyes jelenléte szükséges. A regisztrációt követően az ügyfél egy nyomtatott igazolást kap, amelyet a MoM Sport jegypénztáránál felmutatva, személyazonosságát igazolva (lakcímkártya vagy személyi igazolvány felmutatásával) vásárolható meg a kedvezményes belépőjegy.

A teljes árú belépőjegyek és bérletek vásárlási lehetősége nem változott.