City Spar a Böszörményi úton

A kerületben nyílt meg Magyarország első City Spar üzlete. A Böszörményi úton, a korábbi szupermarket helyén álló, egyedi kialakítású élelmiszerüzletet hazánkban eddig sehol nem látott stílusjegyek jellemzik.

Első ízben a hegyvidéki vásárlók ismerkedhetnek meg az új üzlettípussal, amelyet a tisztább, áttekinthetőbb, kényelmesebb és gyorsabb vásárlást biztosító eladótér, modern bútorok, valamint a vevőt az eddigieknél jobban szolgáló termékkör jellemez. Az átalakítás során 194-ről 214 négyzetméterre bővített üzletben kiemelt helyet kapnak a friss, illetve félkész áruk, valamint a helyben azonnal fogyasztható élelmiszerek. Kész szendvicsek, saláták, pizzák, helyben sütött pékáruk, grillezett ételek és hidegkonyhai termékek szerepelnek a kínálatban. Gondolva a hegyvidéki igényekre a választék nem nélkülözi a különleges, ínyenceknek szóló termékeket sem.

A kedvező árakra garanciát jelentenek a sajátmárkás termékek, többek között a Spar húsüzeméből származó húsáru. Mint Lovas Pál alpolgármester a megnyitón elmondta, itt volt az ideje, hogy a régi, megfáradt üzlet helyén Hegyvidékhez méltó szupermarket létesüljön. Külcsín és belbecs egységet teremtő kompozíciója valósult meg, megannyi ragyogó elképzelés, ami gazdagítja a kerület arculatát. Külön öröm - jegyezte meg a civilben belsőépítész alpolgármester -, hogy a tervezők gondoltak az üzlet portáljára és az előkertre is; ez utóbbi kialakításában követi a Böszörményi úton már megszokott és megszeretett formarendet.

Az új üzlet jól illeszkedik a környék rekonstrukciós elképzeléseibe, mely szerint a Böszörményi út alsó szakasza vízfelületekkel, kertekkel szegélyezett sétálóutcává alakulna.

ká