Kertfalu titkai

Olvastam egy idézetet, amely szerint az életet alakítsam álommá, az álomból pedig alkossak valóságot.

Ez a gondolat köszön vissza az új otthonunk kialakításakor is.

A legfontosabb, amiért kiköltözünk a városból, mert egészségesebb életteret szeretnénk a családunknak. Szép kertet, barátságos szomszédokat, biztonságot, panorámát keresünk, komplett boldogságcsomagot. Amint a gyakorlati síkra térünk át, abban a pillanatban alkudozni kezdünk az álmainkkal, és a fenti elvárásainkról mondunk le. Álmaink házát bárhol felépíthetjük, de a nagy kertet, a csendet, a biztonságot és a panorámát nem kaphatjuk meg mindenhol. Ha az élet minden területén az álmainkat személyre szabott szolgáltatásokkal valósítsuk meg, akkor itt miért tennénk kivételt?

Hol van az a hely, ahol az álomból valóság lehet, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk?

Kertfalu titkai

A bűvös mondat: Telki, a kertfalu. Vajon mit jelent a kertfalu, és mi a titka?

Jelent egy kis falut, ahol csodálatos a panoráma, és kristálytiszta a levegő, mégis megtaláljuk a mindennapi életünk elengedhetetlen részeit, úgymint az iskolát, az óvodát, az éttermet, a boltokat, a kórházat és számos sportolási lehetőséget.

Telki lakosai pontosan azért választották e kis falut lakóhelyüknek, mert fontos számukra, hogy itt az emberek ismerik egymást, megbíznak egymásban. Megteremtették a saját közösségi életüket és rendezvényeiket. Tanulhatunk akrobatikus rock and rollt, asztaliteniszmeccseket játszhatunk, gyógytornával regenerálódhatunk, remek program lehet a hastánc, a jóga, a pilates, kismamaklub nyújt segítséget a gyermekáldás hónapjaiban, továbbá erősödhetünk karateedzéssel, és tenisztudásunkat is tökéletesíthetjük.

Hatalmas telkeket is jelent, amelyek általában 1500-3600 négyzetméteresek. A szabadságot jelenti, hogy tényleg csak akkor találkozzunk a szomszédokkal, amikor mi szeretnénk, garantálva a nyugalmat. Főként a biztonságot jelenti: a gyerekeket nyugodtan elengedhetjük iskolába, óvodába, boldogan játszhatnak az utcán.

A kertfalu titka, hogy azt az életminőséget jelenti, amelyet máshol nem találunk meg.

(x)