Nyári programok a Fülemile táborban

Ismét megnyitja kapuit az önkormányzat nyári, napközis tábora, amely a Széchenyi-hegyen, a Fülemile úton található. Idén június 18-tól augusztus 17-ig várjuk a kerület 6–14 éves gyermekeit csodás környezetben, hatalmas parkban.

Néhány program a színes kínálatból: kirándulásokat szervezünk múzeumokba, amihez kedvezményes belépőjegyeket biztosítunk. Kézműves-foglalkozásainkon különféle technikákkal próbálkozhatnak a gyerekek, és tábori sportjátékokban sem lesz hiány. Túrázunk a budai hegyekben, strandolni fogunk Csillebércen. A táborba – már évek óta jól ismert – vendégek is érkeznek. 

A napközis tábor megközelíthető személyautóval, fogaskerekűvel, a fekete 21-es autóbusszal vagy a kijelölt iskolák gyülekezőhelyéről induló különjáratokkal. Ez utóbbiak indulási helyéről és idejéről az osztályfőnökök adnak felvilágosítást, illetve az iskola hirdetőtáblájáról értesülhetnek a gyerekek.

A szülők a jelentkezés és befizetés módjáról (a nagycsaládosok és szociálisan rászorultak kedvezményeiről) az iskoláktól, a nyár folyamán pedig a tábor telefonszámán (395-8020) kaphatnak felvilágosítást. Várunk minden gyermeket, aki szeretné vidáman eltölteni a nyári szünidőt!

Pakányi Pálné és Mester Ilona
táborvezetők