Az ADSL-en túl…

Az internet ma már számtalan módon könnyíti meg hétköznapjainkat, egy-két kattintással akár hivatalos ügyeinket is elintézhetjük. De ha túl lassú az adatátvitel, vagy szakadozik a kapcsolat, akkor az internetezés több bosszúsággal, mint élménnyel jár.

– Hiszünk abban, hogy a dinamikus és a jó minőségű internetről nem kell senkinek lemondania pusztán azért, mert kevesebbet használja, vagy nem akar rá sokat költeni. Ezért a FiberNet a fogyasztói igényeket szem előtt tartva és a felhasználói szokásokhoz igazodva 3 új, nagy le- és feltöltési sávszélességet és korlátlan adatforgalmat tartalmazó csomagot alakított ki – tudtuk meg Bujáki Ildikótól, a társaság kommunikációs és pr-menedzserétől.

Ezek szerint nem szükséges telefonvonal ahhoz, hogy csatlakozhassunk a világhálóhoz?
– Így igaz. Mindez lehetséges ugyanazon a kábelen is, amelyen a tévéadás jut el előfizetőinkhez. A XII. kerületben tavaly kezdtük el csillagpontos hálózatunk korszerűsítését. A több százmilliós beruházásnak köszönhetően nemcsak többen vehetik igénybe szélessávú internetszolgáltatásunkat, hanem az átépített hálózaton már idén el tudtuk indítani a digitális tévé-szolgáltatásunk mellett új internetcsomagjainkat is. A kábelmodemes internet rendkívül modern technikai adottságokkal bír, melyhez – az ADSLtől eltérően – nem szükséges telefonvonal, és kevésbé függ a távolságtól, vagy egyéb műszaki paraméterektől. Ugyanakkor megbízható szélessávú internetkapcsolatot biztosít, és mi a letölthető adatok mennyiségét sem korlátozzuk.

Miben rejlik az új csomagok vonzereje?
– Kialakításukkor igyekeztünk őket széles körű igényekre szabni. Még azokra az internet-felhasználókra is gondoltunk, akik ADSL-előfizetéssel rendelkeznek, és a közeljövőben jár le hűségnyilatkozatuk, vagy akik szeretnének váltani. A „Fitt” csomag 4 Mbit/s letöltéssel (min. 0,5 Mbit/s) kitűnően alkalmas chatelésre, zenék, videoklipek letöltésére és továbbítására is. Egyéves hűségnyilatkozattal és FiberNet KábelTV előfi zetéssel pedig mindöszsze 3990 Ft, mely egy igen kedvező piaci árnak mondható. A „Sprint” csomagot 10 Mbit/s (min. 1 Mbit/s), a „Dinamit”-ot pedig 20 Mbit/s (min. 2 Mbit/s) letöltéssel kínáljuk a nagyobb igényű internetfelhasználóknak. Bővebb információért látogassanak el a www.fibernet.hu oldalra, vagy hívják munkatársainkat az 1280-on.

(x)