Allergia, asztma, stop!

A XX. század végén robbanásszerűen megnőtt az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. A kutatók kidolgoztak egy olyan eljárást, amellyel a sóbányák gyógyító klímáját mesterséges körülmények között tudják reprodukálni. A Budapesti Sportkórház égisze alatt, az EU-s irányelvek szerint működő INDISOBÁNYA rendelő relaxációs központként funkcionál, ahol odafigyelnek a gyermek és felnőtt betegekre. A tevékenységet fizioterápiás klinikai körülmények között alkalmazzák, szakorvosi javallat és szűrővizsgálat előzi meg. Egy teljes kúra 10 vagy 20 kezelésből áll, a betegség krónikusságától, illetve a kezelés céljától függően. A terápiát nemcsak légúti betegeknek (allergia, asztma, krupp, COPD, fül-orr-gégészeti panaszok, dohányzás) ajánlják a szakemberek, hanem azoknak is, akik immunrendszerüket szeretnék erősíteni. Az INDISOBÁNYA-TERÁPIA hatékonysága kimagasló, a tüdőgyógyász és fül-orr-gégész kollégiumok egyedüliként támogatják, alternatív megoldásként. Kutatások megállapították, hogy a felnőtteknél 88-90, gyermekeknél 90-96%-ban értek el jelentős javulást.

Allergia, asztma, stop!

M. Viktória (24 éves), aki allergiás volt sokféle pollenre, porra, macskaszőrre, a következőképp foglalta össze tapasztalatait:

„Nyolcéves koromban állapították meg az allergiát, ami folyamatosan súlyosbodott, így állandóan gyógyszert kellett szednem tavasztól őszig, és folyton szenvedtem a mellékhatásoktól. Egy nyári éjjelen arra ébredtem, nem kapok levegőt, rettenetesen megrémültem. Elmentem az orvosomhoz, hörgőtágítós inhalátort kaptam. Látva az orvosok tehetetlenségét, elhatároztam, teszek valamit magamért, így nem mehet tovább! Fél évvel később, januárban kezdtem el az INDISO sóbánya-terápiát. Az igazat megvallva nem nagyon hittem benne. A kúra elején kicsit köhögtem, és az orromat fújtam a sótól, de aztán a második felére ez egyre enyhült. A szobában csend volt, lehetett olvasni, pihenni, de volt alkalmunk sakkozni és kártyázni is, így végül jól szórakoztunk kellemes környezetben és jó társaságban. Az eredmény tavasszal mutatkozott meg. Májusban még mindig nem kellett semmilyen gyógyszerhez nyúlnom, máskor március közepén már nem ’láttam’ a tünetektől. Június végéig megúsztam minden gyógyszert. Ez egy éve történt. Azóta az életem teljesen megváltozott. Egy éve tünetmentes vagyok, és boldog, sikeresen fel tudtam venni a harcot a betegséggel!”

A terápia eredményeképp elérhető a teljes, 100%-os, tünetmentes gyógyulás!