Csúcsminőségű tévézés a kerületben

Üzembe helyezték az Antenna Digital új hármashatár-hegyi adótornyát, amelynek köszönhetően mostantól a kerület eddig lefedetlen részein is fogható a műsorszóró társaság közel 100 válogatott, köztük 50 magyar nyelvű tévécsatornája. Az új adótoronynak köszönhetően mostantól a XII. kerületben is elérhető a gazdag csatornakínálaton túl az Antenna Digital HD minőségű tévéadása, amely a legtöbb szakértő szerint forradalmasítani fogja a televíziózást, hiszen a minőségbeli javulás legalább akkora mértékű, mint amekkora a színes televíziózás megjelenése volt a fekete-fehér korszakban.

A jóval nagyobb képpontszámnak köszönhetően valósághűek a képek, a térhatású, 5.1-es Dolby Digital hang pedig igazi moziélményt varázsol a lakásunkba, legyen szó izgalmas sportközvetítésről, látványos természetfilmről, vagy éppen mozgalmas kalandfilmről. A nagy felbontású tévére jellemző kisebb nézőtávolság és nagyobb látószög együttesen azt eredményezi, hogy a néző az események részesévé válik, a HDTV minden részletet és minden színt a maga valóságában mutat meg.

Az immár 40 ezer előfizetővel rendelkező Antenna Digital a minőségi televíziózás élményén túl olyan kényelmi szolgáltatásokat is biztosít a HDTV-rajongóknak, mint az elektronikus műsorújság, a választható hang és felirat, vagy a 24 órás ügyfélszolgálat.

(s.)