Gyógyulhat és fiatalodhat az Alfa-Med Klinikán

Családias hangulat, exkluzív környezet és tapasztalt szakorvosi gárda várja betegeit, vendégeit novembertől.

Az Alfa-Med Klinika a széles körű tevékenységi körével (bőrgyógyászat-kozmetológia, gyermek- és felnőtt ortopédia, proctológia, fül-orr-gégészet és allergológia) arra törekszik, hogy a régió magas színvonalú egészségügyi ellátásának aktív szereplője legyen.

gyógyulhat...

Korszerű lézer- és orvosi műszerparkja biztosítja a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárások alkalmazását. Anyajegy és bőrdaganat videó-detektált komputeres szűrése mellett lehetőség van az elváltozások helyben történő műtéti megoldásaira is. Allergológiai és hagyományos fül-orr-gégészeti ellátást, valamint az orrmelléküreg-problémák endoszkópos kivizsgálását, horkolás és „borvirágos orr” (rhinophyma) lézeres gyógyítását vehetik igénybe. Az érproblémák kezelésében a tágult visszerek injekciós kezelésére és az érkapillárisok lézeres eltávolítására van lehetőség a klinikán.

Úttörőnek számító tevékenység, hogy a klinika felvállalja a különböző körömbetegségek kezelését is, úgymint a benőtt köröm lézeres műtétjét, a gombás köröm gyógyítását és a deformált körmök orvosi szabályozását.

Az esztétikai bőrgyógyászat számos megoldással szolgál a fiatalodni, szépülni vágyó hölgyek és férfiak számára: lézeres és kémiai hámlasztás, ráncfeltöltés, mikrodermabrázió, tűs és tű nélküli mezoterápia. A tetoválás és a pigmentfoltok eltávolítását Q-YAG lézerrel és IPL-lel végzik.

Az aranyér és a végbéltájék betegségeink diagnosztikája mellett a hagyományos és a legkorszerűbb lézeres kezelésre is lehetőség van.

A gyermekortopédiai szűréstől az ízületi rendszer fájdalmas elváltozásainak kezeléséig számos problémával fordulhatnak a klinika szakorvosaihoz.

Az Alfa-Med orvoscsapatának egyediségét jellemzi, hogy a műszeres és a gyógyszeres kezelések mellett a homeopátiás megoldásokat sem vetik el a sikeres gyógyítás érdekében.

Az Alfa-Med szakorvosai garantálják a kezelési protokollok egyénre szabását és a kapott információk diszkrét kezelését.

(x)