CBA Príma nyílt a Szarvas Gábor úton

A CBA ez év tavaszán új boltkategóriával jelent meg a piacon, amelynek neve: CBA Príma. A kiemelkedő színvonalú hálózat legújabb egysége egy évekkel ezelőtt bezárt üzlet helyén, a Szarvas Gábor út 8/a alatt nyílt meg.
A magyar tulajdonú, a hazai piacon élenjáró CBA-üzletlánc égisze alatt CBA Príma néven olyan boltkategória jött létre, amely az eddigieknél jobban szabályozott, sok tekintetben egységes kínálatú és azonos megjelenésű üzleteket foglal magában. Az országban lévő mintegy ezer CBA közül első körben 41 üzlet érdemelte ki a CBA Príma minősítést, köztük a Szarvas Gábor úti. A CBA Príma kulcsszavai: minőség, megbízható termékek, kedves és szakszerű kiszolgálás, kedvező árak!
Ahhoz, hogy a CBA Príma mindezen felsorolt ismérvei megvalósuljanak és teljesüljenek, az érintett üzleteket a megnyitásukat megelőzően egy alapos, mindenre kiterjedő szempontrendszer alapján értékelték. Csak azok az egységek kerülhettek be az „illusztris társaságba”, amelyek meg tudtak felelni a nagyon szigorú követelményeknek.
 
A Szarvas Gábor út 8/a alatt április elején megnyílt CBA Príma Szarvas Csemege maradéktalanul teljesíti a magas minőségi elvárásokat. Erszény Ákos, az új boltot üzemeltető Kankun Kft. kereskedelmi igazgatója lapunknak elmondta: a környékről hiányzott egy színvonalas élelmiszerüzlet, ezt az űrt igyekeztek betölteni, amikor a Virányosi Közösségi Ház mellett található, négy éve üresen álló üzletet jelentős anyagi ráfordítással felújították, majd megnyitották. Az igazgató jelezte: bár az üzlet méretét nem növelhették, a rendelkezésre álló területen a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb választéknak tudtak helyet biztosítani – közel hétezerféle terméket árusítanak.
 
cba1
A legkiválóbb hazai élelmiszerek kaptak helyet itt is
 
A polcokon helyet kaptak a legkiválóbb magyar élelmiszerek, ezzel is támogatva a hazai termelőket, vállalkozásokat. A termékpaletta a legkülönbözőbb igényeknek igyekszik megfelelni, így bioélelmiszerektől a diabetikus termékekig szinte minden megtalálható a kínálatban. Egy Vinotéka szintén része a boltnak, ahol díjnyertes magyar borok közül lehet válogatni. A Szarvas Csemege nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a friss áruk – zöldségek, gyümölcsök, hentesáruk, pékáruk – mindig valóban frissen és nagy választékban legyenek elérhetők, ne fordulhasson elő az, mint más boltokban, hogy az esti zárás előtt fél órával például a pékárukínálatot már csak néhány száraz zsemle és kifli képviseli.
 
– A minőségi termékkínálat kedvező árszínvonallal párosul – hangsúlyozta a kereskedelmi igazgató, kiemelve, hogy a CBA országos akciói itt is mindig megtalálhatók. Sőt, önálló regionális CBA Príma-akciókban is rendszeresen részt vesz az üzlet.
 
A Szarvas Gábor úti CBA Príma nyitva tartása a vásárlók igényeihez igazodik, tehát azokra is gondoltak, akiknek csak kora este, vagy épp hétvégén van idejük bevásárolni. A meglehetősen nagy választéknak köszönhetően a környékbeliek akár itt is elintézhetik a nagybevásárlást, nem kell a szabadidejükből órákat fordítaniuk arra, hogy egy hipermarketből szerezzék be a szükséges élelmiszereket.
 
cba2
 
A CBA Príma autóval érkező vásárlói egy magánterületen kialakított külön parkolót használhatnak. A babakocsival vagy kerekes székkel közlekedők számára további könnyebbség, hogy az üzlet bejáratához az akadálymentes megközelítés érdekében egy rámpa készült. A közeljövőben az üzlet előtt lévő épületben – a jelenleg üzemelő videotéka mellett – magas színvonalú zöldség-gyümölcs üzlet is helyet kap majd.
 
Azok, akiknek nincs idejük bevásárolni, vagy valamilyen okból nem tudnak otthonról kimozdulni, telefonon (392-5488, 392- 5480) házhoz szállítást igényelhetnek. A kiszállítás ötezer forint vásárlási összeg felett ingyenes!
 
(x.)