Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Hegyvidék Kártya

Tisztelt kerületi Szolgáltató, leendő Partnerünk!
 
A Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Hegyvidék Kártya néven sajátos hűség- és kedvezménykártya-rendszer bevezetésén dolgozik.
A kártya a kerületi lakosok számára jelentős megtakarításokat, a kerületben működő vállalkozások és szolgáltatók számára növekvő forgalmat, gyarapodó bevételt és hatékony kommunikációt eredményez.
 
A kerületben élő polgárok számára természetes igény, hogy kedvezményeket kaphassanak a kerületben működő vállalkozások termékeinek, szolgáltatásainak igénybevétele során. A kártya bevezetése ezt az igényt hivatott kielégíteni, valamint célja, hogy
 
• szorosabban összekösse a kerület polgárait és annak kereskedőit, szolgáltatóit;
• élénkítse a kerületen belüli fogyasztást;
• megtakarításokat eredményezzen a kártyatulajdonosok számára;
• a kerületben lakó valamenynyi lakos, fiatal, idős, családos vagy egyedül élő, egyaránt megtalálja a számára értékes és vonzó szolgáltatásokat a kedvezmények között;
• elfogadó partnerek számára kerületi törzsvásárlói rendszert biztosítson;
• növelje a kerület iránt az itt élő polgárok lojalitását és hűségét;
• erősítse a „hegyvidék” tudatot.
 
A Hegyvidék polgárai mint a kártya tulajdonosai felmutatást és érvényesítést követően azonnali kedvezményes fogyasztást/vásárlást kaphatnak a nyújtott kedvezmények mértékéig a kerületi és egyes városi elfogadóhelyi partnereknél.
 
A kerületi lakosok a névre szóló fényképes kártyát 2009. november második felétől válthatják ki a kártya ügyfélszolgálatán bruttó 580 Ft áron, amivel a vásárlás, a kultúra, a sport, a ruházkodás, az étkezés és egyéb szolgáltatások igénybevétele olcsóbbá válhat a kerületben élők számára.
 
A kerületi szolgáltatók és lakosok igényeire, javaslataira építve a folyamatosan bővülő elfogadóhelyi partnerhálózat révén a kártya a kerületi fogyasztás- és gazdaságélénkítés egyik eszközévé válik. Várjuk azon – elsősorban kerületi – kereskedőket és szolgáltatókat, akik azonnali kedvezmények nyújtása révén elfogadóhelyi partnerként csatlakozni kívánnak a Hegyvidék Kártya rendszeréhez.
 
További információkat és a részvétel feltételeit a www.hegyvidekkartya.hu honlapon olvashatják. Jelentkezés: info@hegyvidekkartya.hu. A kártya igénylésével és használatával kapcsolatos részletes információkról október végétől tájékozódhat a lakosság.
 
Reméljük, hogy Önt és cégét is hamarosan a kedvezményt adó partnereink között találhatjuk! A további együttműködés reményében:
 
Kovács Lajos
alpolgármester