Ingyenes reklámfelület vállalkozóknak a Minerván

Tisztet Hegyvidéki Vállalkozók, Üzlettulajdonosok, Polgárok! Önkormányzatunk a helyi kiskereskedelem és a helyi vállalkozások fejlődésének és prosperálásának elősegítése érdekében nyilvános és ingyenes reklámfelületet alakít ki a MINERVA térinformatikai rendszerben. A népszerű és sokak által használt térinformatikai rendszer továbbfejlesztésének keretében lehetőséget biztosítunk, hogy a kerületben működő, székhellyel itt rendelkező vállalkozások megjelenjenek a rendszer böngészőfelületén.

Elképzeléseink szerint a telephelyek, vállalkozások megjelenítésére egy látványos, a szolgáltatás ikonját megjelenítő, tematikus és kereshető adatbázist alakítanánk ki a lakosság számára. Ez az adatbázis szándékaink szerint nyilvános reklámfelületként is működne, ezért az adatbázisba való felvételt önkéntes nyilatkozat alapján tudjuk biztosítani, ami egyben adatlapként is szolgál, és az alábbi információkat tartalmazná:
– vállalkozás megnevezése,
– szolgáltatás megnevezése,
– szolgáltatási csoport megnevezése,
– cím,
– nyitva tartás,
– telefonszám,
– weboldal linkje,
– esetleges árengedmény a
rendszerre hivatkozó ügyfelek részére, – rövid ismertető (maximum 600 karakter).

Amennyiben a felkínált lehetőség felkeltette érdeklődésüket, regisztrációjukat önkormányzatunk honlapján (www.hegyvidek.eu) a Térinformatika/Vállalkozások menüpont alatt tehetik meg. A kitöltött jelentkezési adatlapot a vallalkozasok@minerva.hu e-mail címre kérjük eljuttatni adatfeldolgozás céljából.