Olimpiai bajnokok a Sportmax nyári táboraiban

A Sportmax Hegyvidék Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont Budapest egyik legfejlettebb üzleti és szállodanegyedében helyezkedik el. A létesítménybe érkezőt tágas terek, modern építészeti megoldások, élénk és egyedi színek fogadják, a kültéri sportpályák és a szabadtéri strand a budai hegyekre néznek.
 
A Sportmax sportigazgatói Székely Bulcsú és Vári Attila vízilabdázók.
 
– A vizuális élmények mellett magasan képzett szakembereink által végzett munkával és európai szintű szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.
 
Uszodánkban tanfolyami rendszerben, heti öt alkalommal várjuk az úszni, vízilabdázni és szinkronúszni vágyó fiúkat és lányokat, ötéves kortól – mondja Vári Attila. – Akik a nyáron sem szeretnének lemondani a sportolás élményéről, azokat nyári sporttáborainkba várjuk, melyeket heti turnusokban indítunk, egész napos felügyelettel. – A sport mellett strandolással és játékos vetélkedőkkel színesítjük a programot – teszi hozzá Székely Bulcsú.
 
Az olimpiai bajnok vízilabdázók jelenleg is aktív sportpályafutásuk mellett nagy lendülettel szervezik a sportéletet.
 
– Fontos számunkra, hogy átadjuk mindazt az élményt és tudást, amit pályafutásunk alatt kaptunk a sporttól – emeli ki Vári Attila –, hiszen saját gyermekeinken látjuk, hogy a mozgás, a játék milyen hatalmas örömet okoz nekik.
 
A végszó Székely Bulcsúé, aki a fő célt fogalmazza meg:
– Megszerettetni a sportot, kialakítani az igényt az utánunk jövő generációkban a sportos életmód iránt!