Óvodások sportnapja a TF-en

Gyerekekkel telt meg a Testnevelési Egyetem Csörsz utcai műfüves pályája. A tizenkettedik alkalommal megrendezett sportnapon Hegyvidék valamennyi önkormányzati óvodája képviseltette magát.
A háromszáznál is több gyereket megmozgató rendezvényen tizennégy hegyvidéki óvoda és tagóvoda vett részt. Bár a Kovács Zsuzsa, a Hunniareg Budai Módszertani Központ szaktanácsadója és Borszéki Klára, az óvodai munkaközösség vezetője által megálmodott versenyen a játék dominált, az óvodájuk címeres pólójában feszítő kicsik láthatóan komolyan vették a feladatokat, és mindent megtettek a győzelem érdekében. Lelkesen biztatták egymást, és alig várták, hogy kipróbálhassák magukat a következő versenyszámban.
 
ovodasok
 
Ezúttal a többi között labdavezetés, célba rúgás, pókhálóban járás, váltófutás, hernyókúszás és karikázás szerepelt a programban. A XII. kerületi Szabadidősport Központnak köszönhetően valamennyi gyerek aranyérmet kapott, de talán még ennél is jobban örültek az óvodáknak járó, játékokkal megrakott ajándékcsomagoknak.
 
(m.)