Squashverseny a Fejlesztő Napközi Otthonért

Első alkalommal rendezte meg a Lite Wellness Club a Jótékonysági Squash Kupát. Az esemény legfőbb célja az volt, hogy a befolyt nevezési díjakból a klub támogatást nyújtson a XII. kerületi Fejlesztő Napközi Otthonnak.

A nehéz időkben is akad, aki segít. A vártnál talán kevesebben jöttek el a hegyvidéki Sportmaxba, azonban így is szép összeget gyűjtött össze a Lite Wellness Club november 29-én, amikor első ízben rendezett jótékonysági squashversenyt. Százötvenezer forint – ennyi pénz folyt be a XII. kerületi Fejlesztő Napközi Otthon javára. Igaz, nem csak a nevezési díjakból, a wellness klub vezetői ugyanis úgy gondolták, kiegészítik a bevételt.

Sándorné Erdélyi Judit vezetőnő vette át az adományt
Sándorné Erdélyi Judit vezetőnő vette át az adományt

– Büszkék vagyunk, hogy hozzájárulunk a támogatáshoz – nyilatkozta lapunknak Skripeczky Ákos, a klub ügyvezetője, a Sportmax kommunikációs igazgatója. – Jó látni, hogy manapság is vannak olyan emberek, akik szeretnének segíteni, és meg is teszik ezt. Egy biztos, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy otthont adunk ilyen jótékonysági rendezvénynek.

A XII. kerületi önkormányzat támogatta a kezdeményezést, megduplázta a 150 ezer forintot, és ezt az összeget adta át a Fejlesztő Napközi Otthonnak.

CS.