Újdonságok az Angolnánál

Új helyre költözött az Angolna Víziiskola, illetve az Angolna Úszó-Gyógyúszó Iskola Oktatói és Rehabilitációs Alapítvány. A tanfolyamokat korábban a Hóvirág Klubban, májustól a Normafa úti Hotel Agro Panorámában tartják. Ide várják az érdeklődőket baba- és kisdedúszásra, egyéni vízhez szoktatásra, úszásoktatásra, aquafi tnessre és kismamák vízi tornájára. Az alapítvány a születési károsodott csecsemők VRSÚ módszere által történő vízi fejlesztését, valamint a sérült gyerekek sérülésspecifikus úszásoktatását szervezi.
 
Az Angolna két újdonsággal is szolgál: babaúszás-oktatást tanít szülőknek, valamint ugyanezt továbbképzés formájában szakirányú hallgatóknak és végzett szakembereknek. A felsoroltakon kívül nyáron további programok is lesznek az úszóiskolában: egyebek közt fél napos babaúszótábor, valamint hétköznaponként napközis úszótábor 4 éves és idősebb gyerekek részére.
 
Érdeklődni lehet M. Kecskés Editnél, az Angolna Víziiskola vezetőjénél, az alapítvány elnökénél a 06-30-281-3536-os telefonszámon, a www.angolna.hu internetes oldalon, valamint az info@angolna.hu e-mail címen.
 
(Cs)