Éjszakai fitneszmaraton

Harmadik alkalommal szerveztek rendhagyó éjszakai fitnesz–aerobik-edzést a Sportmax Hegyvidékben. A Lite Fitness Night több száz résztvevőjét alaposan megizzasztották a különleges mozgásformákat felvonultató speciális gyakorlatok.

Éjszakai edzésre hívta a fitnesz szerelmeseit a Csörsz utcai Sportmaxban működő Lite Wellness Club. A harmadik alkalommal megrendezett Lite Fitness Night minden eddiginél gazdagabb programokkal várta a sportbarátokat.
A Lite Wellness olyan rendezvényt szeretne meghonosítani a Hegyvidéken, amely a mozgást a szórakozással összekapcsolva kínál tartalmas elfoglaltságot. Mindenki számára nyitottá tették a rendezvényt, így a fitneszt rendszeresen művelők mellett a mozgásformával még csak most barátkozó kezdőket is szívesen fogadták. Éppen ezért nem a kiugró sportteljesítmények elérése volt a cél, hanem az, hogy az éjszakai, kültéri és beltéri edzésmaraton végén mindenki kellemesen felüdülve térjen haza. Ennek megfelelően állították össze a programot, amely egyaránt szolgálta a test és a lélek felfrissülését.

Ejszakai_fitneszmaratonNagy sikert aratott a felszabadító mozgással teli, kertben megtartott bodyART foglalkozás, az immár hagyományos fáklyás spinning, a Boot Camp és a funkcionális TRX tréning. Jó szolgálatot tett a kivilágított kerti nagymedence, ahol hűsítő fürdés várta a résztvevőket.
Az edzéseket az est házigazdájának szerepét elvállaló Szabó Győző is szorgalmasan látogatta, mint mondta, különösen a BootCamp és a spinning nyerte el a tetszését. Az éjszakát egy squashkupa, valamint az éjféli tombolasorsolás tette teljessé.

(em.)