Tovabb_bovul_a_kedvezmenyek_kore

Újabb kedvezményeket nyújt a Hegyvidék Kártya

Április közepétől számos kerületi CBA élelmiszerüzlet különleges kedvezményeket nyújt a Hegyvidék Kártyával rendelkezőknek. Folyamatos, kéthetente megújuló akciókkal készülnek a magyar üzletlánc kijelölt hegyvidéki egységei.

Megállapodás született a Hegyvidéki Önkormányzat, valamint a helyi CBA boltok üzemeltetői között az igénybe vehető kedvezmények körének kibővítéséről. Fodor Attila, a CBA kommunikációs vezetője lapunkat arról tájékoztatta, hogy április közepétől számos kijelölt kerületi, illetve a kerületből könnyen elérhető budai CBA üzletben kéthetente megújuló akciók várják a Hegyvidék Kártya tulajdonosait.
Egy-egy akció keretében nyolc-tíz terméket 10-20%-os engedménnyel vásárolhatnak meg a kártyával rendelkező hegyvidékiek. Az aktuális kedvezményekről a Hegyvidék Kártya megújult honlapján, a www.hegyvidekkartya.hu oldalon lehet tájékozódni, de hamarosan a Hegyvidék újságban, valamint a CBA reklámkiadványaiban, illetve az üzletekben elhelyezett plakátokon is találkozhatunk a legújabb ajánlatokkal. A speciális kedvezményekről leggyorsabban azok értesülhetnek, akik a Hegyvidék Kártya igénylése során e-mail címüket megjelölték, s így elektronikus levélben kapnak hírt az aktualitásokról.
A Hegyvidék Kártyát továbbra is igényelhetik a kerületben élő és dolgozó polgárok. A polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán történő ügyintézés esetén a kártya elkészítése helyben történik, tehát az igénylőlap kitöltését követően néhány percen belül át is lehet venni a megszemélyesített plasztiklapot.
Elektronikusan, a hegyvidekkartya.hu weboldalon keresztül is továbbítható a kérelem – ez esetben postai úton jut el a kártya a megadott címre. A kiváltás díja bruttó 580 forint, amit az ügyfélszolgálaton történő igénylés esetén csekken lehet befizetni (a csekk befizethető a hivatal épületében található okmányirodában, így emiatt nem kell külön postára menni), internetes rendelés során pedig átutalással rendezhető a díj.

z.