Bankrablót keresnek

Fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult a BRFK Rablási Osztályán ismeretlen tettes, egy férfi ellen, aki július 22-én 9.30 körül bement az I., Krisztina körút 73. alatti K&H Bank Zrt. bankfiókba, lefegyverezte a biztonsági őrt, majd az alkalmazottakat fegyverrel megfenyegette, és a pénztárban lévő készpénz átadását követelte. A bankfiók pénztárosa a felszólítás hatására átadta a pénztárban lévő készpénzt. Az elkövető a biztonsági őr maroklőfegyverét is magához véve elmenekült a helyszínről.

Az elkövető személyleírása: 35-40 év közötti, 180-185 centiméter magas, erős testalkatú, rövid hajú, borostás, telt arcú, enyhén kreol bőrű férfi. Magyarul tisztán, érthetően beszélt.

Ruházata: sötétszürke baseballsapka, sötét keretű és sötét ovális lencséjű napszemüveg, sötétszürke, zipzáras, derékig érő dzseki, sötét nadrág és sötét cipő.

A fegyver kb. 20 centiméteres, barnás színű, fém maroklőfegyver.

Aki felismeri a bankrablót, munkaidőben a 443-5000/32-379-es melléken hívhatja a BRFK Rablási Osztályát, munkaidőn túl pedig a 107-es vagy 112-es rendőrségi telefonszámot.Bankrablot_keresnek