Hegyvidek_kosarra_fel

Hegyvidék, kosárra fel!

Immár másodszor rendezik meg a Hegyvidék Jam Sessiont november 14-én a Sportmax Hegyvidékben. A tavalyi sikeres rendezvény folytatásaként idén minden korosztályt szeretettel várnak a szervezők és a Hegyvidéki Önkormányzat.

Az általános és középiskolák különböző korosztályos csapatai mellett már óvodások és családjaik is jelentkezhetnek. A családi csapatok (2 szülő és 1 gyermek) győztesei egy a Sportmaxba szóló családi uszodabelépőt nyernek, de természetesen a kategórianyertesek és az iskolák közötti versenyek győztesei sem távoznak üres kézzel. A sportos kosaras vasárnap mindenkinek igazi kikapcsolódást ígér, legyen az óvodás, diák, szülő családtag vagy csak kilátogató néző. A részvétel mindenki számára ingyenes!
Az iskolai csapatok jelentkezését november 10-én 16 óráig várják a 319-9292-es faxszámon.
A mérkőzések mellett, dobóversenyek, bemutató mérkőzések, Zumba fitnesz, aerobik- és hiphop-bemutatók színesítik a mérkőzések szüneteit. A múlt évi nagy sikerre való tekintettel az idén sem marad el a free style labdazsonglőr-bemutató.
Az eseményről és a nevezésről bővebb információ a www.streetballnet.hu oldalon található, vagy a 319-9292-es számon kérhető.Hegyvidek_kosarra_fel_101114