Drukkoljunk_a_helyszinen

Drukkoljunk a helyszínen!

A harmadik helyen áll a rájátszás hatodik fordulója után a vízilabda OB I/B-ben szereplő Hegyvidék–YBL Waterpolo Club csapata. A mezőnyt hat ponttal az egy meccsel többet játszó Kaposvár vezeti, ám remélhetőleg már nem sokáig, és az önkormányzat támogatását élvező, jelenleg harmadik helyen álló Hegyvidék–YBL elkezdi ledolgozni a hátrányt. Erre legközelebb április 30-án 19.30-kor a Csörsz utcai Sportmax szabadtéri medencéjében nyílik lehetősége.
Egyértelműen a feljutás a cél, amire a hárompontos rendszerben reális esélye van a hegyvidéki pólósoknak, akik az elmúlt hat mérkőzésüket idegenben játszották le. Méghozzá egyre javuló formában, hiszen az éllovas Kaposvárt éppen az előző fordulóban sikerült legyőzni. A diadal értékét növeli, hogy a vidéki csapat hazai pályán most először kapitulált.
A játékosok önbizalommal telve várják a bajnokság folytatását. Azt mondják, mostantól a saját kezükben van a sorsuk, hiszen a hátralévő hét mérkőzésből hatot otthon játszanak le. Április 30-án az Angyal-Vasas Sport Egyesület lesz az ellenfél, amely gyakorlatilag a „nagy” Vasas egyik fiókcsapata, ráadásul soraiban tudhatja Fazekas Tibort, a juniorválogatott egyik kulcsemberét.
A mérkőzésre a Hegyvidéki Önkormányzat jóvoltából ingyenes a belépés! A korlátozott számban rendelkezésre álló ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

Em.

Az Angyal-Vasas után következő ellenfelek és a mérkőzések időpontjai a Sportmaxban: Tatabányai Vízmű – május 7. 18.00; Hírös Kecskemét – május 14. 18.00; Szegedi Vízipólósuli – május 28. 18.00.