Mikrofonpróba a Galéria 12-ben

A Hajnóczy József utca 21. alatti Galéria 12 fellépési lehetőséget biztosít azoknak a még be nem futott tehetséges művészeknek, akik eddig otthon, a négy fal között, vagy a próbateremben bizonyítottak a képzeletbeli publikum előtt. Pulzusszám az egekben, égető reflektorfény, a közönség pedig csak arra vár, hogy az előadó, aki remegő kezével szájához emeli a mikrofont, végre megszólaljon a zene, az irodalom vagy a humor nyelvén.
A művészek által egyébként is kedvelt, Pilvax hangulatú Galéria 12-ben mostanáig a rádió adta a zenei aláfestést az ott kiállított kitűnő műalkotásoknak, kulturális eszmecseréknek. „Szeretnénk segíteni azoknak, akik eddig csak a »sufniban« bontogatták szárnyaikat” – fogalmazott a Galéria 12 társtulajdonosa, Bényei Andrea.
Családias, néhány fős nézőtér várja a vendégeket és a fellépőket. Bárki jelentkezhet személyesen a kávézóban, ahol a sikertől függően tehetségkutató versenyeket is rendeznek majd. Az igazi talentumokat pedig segítik a továbblépésben.
Zenekarok, irodalmárok, humoristák és művészek, itt az alkalom, hogy elinduljanak a siker olykor szürreális köveivel kirakott útján! Elsőként egy kétfős zenekar lép fel, szeptember 16-án 19 órakor. A mikrofon adott, már csak bele kell szólni!

(BM)