Ingyenes_dance_aerobik_es_squash2

Ingyenes dance aerobik és squash

Február ötödikétől minden szombaton ingyenes programokat kínál a XII. kerületi polgárok számára a Csörsz utcai Sportmaxban működő Lite Wellness Club. Szombat délelőtt squash, délután elsősorban fiataloknak szóló dance aerobik és a valamennyi korosztályt megmozgató zsírégető torna várja az érdeklődőket.

Új elemekkel gazdagodott a kerületi lakosoknak ingyenes sportolási lehetőségeket biztosító Sportos, edzett Hegyvidék program. A résztvevők körében elvégzett felmérés alapján a szervező Hegyvidéki Szabadidősport Központ ezúttal intenzív mozgásformákkal bővítette a kínálatot.
A Sportmax Hegyvidékben működő Lite Wellness Club jóvoltából február 5-től a dinamikus táncot és a modern zenéket kedvelő, tizennyolc év feletti polgárok dance aerobikon, míg a testsúlyproblémákkal küzdők zsírégető tornán vehetnek részt. Mindkét csoportos óra szombatonként látogatható, az inkább fiatalabbaknak javasolt, koreografált táncelemekre épülő dance aerobik 17–18, míg a korosztálytól és edzettségi állapottól függetlenül bárki számára könnyen elsajátítható speciális zsírégető torna 18–19 óra között várja a sportolni vágyókat.
Szintén szombaton 10–12 óráig két-két squashpályát ingyen használhatnak a kerületiek. Annak érdekében, hogy mindenki sorra kerüljön, a párosok egy alkalommal csak egy órát játszhatnak. A játéktudás nem feltétel, kezdőktől a haladókig mindenkit szívesen fogadnak, azonban a burkolat védelmében kizárólag fehér talpú sportcipőben lehet felmenni a nemzetközi besorolással rendelkező, első osztályú minőségű pályákra. Labdát és ütőt a helyszínen térítés ellenében biztosítanak.
A Lite Wellness ajándékaként az aerobik, a torna, illetve a squash után a hegyvidéki lakosok térítésmentesen vehetik igénybe a wellnessrészleg szolgáltatásait is. Mindenki ingyenes regisztrációt kap, amelynek birtokában telefonon is elintézheti a helyfoglalást. Különösen a squashra érdemes előre bejelentkezni, hiszen a pályát a foglalások sorrendjében biztosítják. A szervezők mindenki arra kérnek, hogy az adott program kezdő időpontja előtt legalább tíz perccel jelenjen meg a helyszínen, ellenkező esetben elvész a foglalásuk. Bár aerobikra és tornra közel negyven főt tudnak fogadni, a biztonság kedvéért ajánlatos ezekre is előre jelentkezni.

Ám.Ingyenes_dance_aerobik_es_squash1