Jotekonysagi_sportnap1

Jótékonysági sportnap

Látványos sport- és táncbemutatók, csoportos fitneszedzések, antigravitációs jóga, játéksarok, az X-Faktorban feltűnt Apollo 23 meglepetéskoncertje és egészségügyi mérések várták a Shake Up Farsangi Fesztivál vendégeit a Testnevelési Egyetem atlétikai nagycsarnokában. A rendezvényt megálmodó Hámori Melinda az adománygyűjtő családi nap teljes bevételét a Gyermekrák Alapítvány javára ajánlotta fel.
„Személyes tapasztalatok is közrejátszottak abban, hogy úgy döntöttem, a saját lehetőségeimhez mérten megpróbálok segíteni a daganatos betegségben szenvedő gyerekeken – mondta a szervező. – Azt is szerettem volna bebizonyítani, hogy a sport hívó szavára a legkülönbözőbb emberek, kicsik és nagyok, művészlelkek és zenerajongók, családosok és egyedülállók képesek összefogni egy jó ügy érdekében. Szerencsére sokan támogatták az elképzelést, a belépőjegyet megváltó, segíteni akaró sportbarátok és a szponzorok mellett a tiszteletdíj nélkül fellépő sztárvendégek – köztük a rendkívül pörgős órát tartó Béres Alexandra – is hozzájárultak a program sikeréhez.”
A támogatók és a jegyvásárlók jóvoltából összegyűlt adományokból a Gyermekrák Alapítvány tíz daganatos kisgyermek egyhavi költségeit tudja fedezni. A kedvező tapasztalatok birtokában a programot várhatóan jövőre ismét megrendezik.Jotekonysagi_sportnap2

Em.