Tamogatokkal_fociztak

Támogatókkal fociztak

Különleges futballtornát rendeztek az Esze Tamás Gyermekotthonban. Az ott lakó 16-18 éves fiatalok egy csapata, valamint az intézményt támogató cégek – az AXA Bank, az OTP Bank, illetve a TriGránit ingatlanfejlesztő társaság – dolgozóiból összeállt gárdák mérkőztek meg egymással. Bár ez valóban az az alkalom volt, amikor csupán a részvétel a fontos, azért örökítsük meg, hogy az egész napos bajnokság AXA-győzelemmel zárult.
„Évente kétszer, tavasszal és ősszel rendezünk hasonló sporteseményeket” – mondta Muzsnai Zoltán igazgatóhelyettes, aki szerint a legfőbb cél, hogy az otthon lakói, valamint az őket különböző formában támogató cégek munkatársai időnként találkozhassanak egymással. Erre kiváló alkalom egy barátságos focimérkőzés, illetve annak elválaszthatatlan kísérője, a családias hangulatú kerti piknik, melynek során kicsik és nagyok közösen főzik bográcsban az ízletes gulyáslevest.
A fővárosi fenntartású Esze Tamás Gyermekotthon egy nagy, erdővel borított telken fekszik a fogaskerekű vasút vonala mentén. A két épületben működő intézmény 3–24 év közötti, normál és különleges ellátást igénylő fiúk, lányok teljes körű ellátását biztosítja összesen ötven férőhellyel.

z.