Magyar–osztrák nyugdíjtanácsadó napok

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és az Osztrák Nyugdíjbiztosítás – Pensionversicherung Österreich – a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar–osztrák tanácsadó napokat tart szeptemberben három helyszínen. A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Ausztriában is dolgoztak, vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar és osztrák nyugdíjjogosultságot.
A tanácsadó napokon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságán szeptember 18-án Győrben (9024 Szent Imre út 6.), szeptember 19-én pedig Sopronban (9400 Kiss János út 4.) várják az érdeklődőket 9 és 16 óra között. A Nyugdíjfolyósító Igazgatóságon Budapesten (1081 Fiumei út 19/a) szeptember 20-án 9 és 16 óra között állnak a nyugdíjszakemberek az ügyfelek rendelkezésére.
A rendezvényre bejelentkezni és előzetes egyeztetést kérni a 323-6560-as telefonszámon lehet! Bővebb információ: www.onyf.hu.