Mozogni hív a RolliPolli

Megújult a RolliPolli mozgás- és szabadidőközpont, amelynek fő célkitűzése, hogy szakértő tanárok irányítása mellett játszva szerettessék meg a gyerekekkel a tornát és a mindennapos mozgást, egészséges életmódra neveljenek, harcoljanak a fiatalkori elhízás ellen. Bár a szolgáltatások között kiemelt szerepet kap a szertorna, a magyar olimpiai sikersportág mellett nagy hangsúlyt helyeznek a balett és a küzdősportok színvonalas oktatására is. Az előző tanév tapasztalatai alapján az idén több új programot indítanak, amelyek közül a felnőttek is bátran válogathatnak.
Szeptembertől sakkoktatással, iskola-előkészítő foglalkozásokkal, óvodásangollal, kismama- és szeniortornával, női önvédelmi sportokkal és zumbával bővül a szabadidőközpont kínálata. Újdonság, hogy a magyarul nem beszélő vendégek részére több órát angol nyelven tartanak meg.
A látogatók nem csupán sportolhatnak, hanem különböző kulturális és klubesemények között is válogathatnak. A Kultúrdrazsé című sorozat részeként minden hónap utolsó keddjén könyvklubot rendez a RolliPolli, elsőként (szeptember 25-én) Stefan Zweig Sakknovellájáról beszélgetnek a résztvevők. Október 31-én szertornaparádéval ünneplik Halloweent, itt a mozgás mellett a zene és a játék kapja a főszerepet. December 3-án a tornaterembe érkezik a Mikulás, akit nem versekkel és dalokkal, hanem bukfencekkel, szaltókkal, karate- és judobemutatóval, illetve balettel fogadnak a gyerekek.
Az Orbánhegyi úton működő mozgás- és szabadidőközpont órarendje megtekinthető a www.rollipolli.hu internetes oldalon. További információk: 780-6531.

Em.