Sportfesztivál május közepén

A szeszélyes áprilisi időjárás miatt az eredeti időpontnál három héttel később, május 17. és 19. között tartják meg a nagy érdeklődéssel várt III. Pest-Buda Nonstop Sportfesztivált. A kiírás nem változott, a főváros lakói, illetve az itt dolgozók kispályás futballban, streetballban, tollaslabdában, strandröplabdában, asztaliteniszben, hetesrúgó-, dekázó- és fejelőversenyben kapnak lehetőséget arra, hogy eldöntsék: Buda vagy Pest a sportosabb városrész.
A tíz év szünetet követően harmadik alkalommal sorra kerülő nagyszabású sportverseny szervezőinek nem titkolt célja a hagyományteremtés, ezért arra számítanak, hogy több tízezer sportszerető budapesti csatlakozik a kezdeményezéshez. Az egyes versenyekre a lakhely, illetve munkahely címe szerint, csapatban és egyéniben is lehet nevezni. A résztvevők megszerzett pontjait, góljait összeadják, ez alapján dől el, melyik városrész lesz a győztes.
További információk és nevezés: www.pestbudasportfesztival.hu. Telefon: 06/70-4699954, 06/70-967-0273. E-mail: info@pestbudasportfesztival.hu, nevezes@pestbudasportfesztival.

(s.)