Sportvetélkedő Buda és Pest között

Tíz év után ismét összemérheti ügyességét és kitartását a Duna két partjának mozgásszerető lakossága. Az április 26. és 28. között sorra kerülő III. Pest-Buda Sportfesztivál a szervezők szándéka szerint nemes versengés lesz, amelyen eldől, hogy Buda vagy Pest a sportosabb városrész.
A rendezők arra számítanak, hogy sikerül felülmúlni az első két fesztivál népszerűségét, és több mint tízezren indulnak majd a különböző versenyeken. Ennek megfelelően gazdag programokkal várják az érdeklődőket: lesz kispályás futball, streetball, tollaslabda, strandröplabda, asztalitenisz, hetesrúgó-, fejelő- és dekázóverseny.
Jelentkezni csapatban és egyéniben is lehet a lakhely, illetve a nevezéskor bediktált intézmény, szervezet vagy cég székhelye szerint. Az eredményeket természetesen összeadják, a résztvevők pontjai és góljai az általuk képviselt városrészt gyarapítják. Buda és Pest vetélkedése mellett az egyéni és csapatteljesítményt is értékelik, a fesztivál végén így kategóriánként a „Budapest legjobbja” kitüntető címek is gazdára találnak.
További információk: www.pestbudasportfesztival.hu. Telefon: 70-469-9954, 70-967-0273. E-mail: info@pestbudasportfesztival.hu, nevezes@pestbudasportfesztival.hu.

(-os)