MOM Sportcsarnok a Sportmax helyén

A képviselő-testület döntése értelmében az önkormányzat saját cége veszi át a Sportmax Kft.-től a kerületi tulajdonú Csörsz utcai sportcsarnok üzemeltetését február végétől. Ettől kezdve a továbbiakban MOM Sportcsarnok néven működő létesítménnyel kapcsolatos valamennyi feladatot a kifejezetten erre a célra alapított Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. látja el.
Az új cég vezetésére az egyik legsikeresebb hazai sportmenedzser, a 2011-ben az év promóterének választott és a WBPF (World Bodybuilding and Physique Sports Federation) európai főtitkáraként, valamint a világszövetség női bizottságának elnökeként tevékenykedő Buranits Ildikó kapott megbízást. Személye garancia arra, hogy Buda legnagyobb, 13 000 négyzetméteres sport-, szabadidő- és rendezvényközpontjában a jövőben az eddigieknél is színvonalasabb és gazdagabb programkínálat várja majd a mozgást és a szabadidő aktív eltöltését kedvelőket.
Az átállás nem befolyásolja az üzemeltetés folytonosságát, az uszodai bérlettel rendelkezők továbbra is igénybe vehetik a sportcsarnok szolgáltatásait.

(em.)