Szocialis_zoldseg-_es_gyumolcsvasar

Szociális zöldség- és gyümölcsvásár

Két alkalommal kedvezményes árú burgonya-, hagyma- és almavásárra hozzák el terményeiket a Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület termelői: február 5-én, kedden a Városmajori Jézus Szíve Plébánia előtti területen, míg február 19-én, kedden a Diana utcában, az Istenhegyi Szent László Plébánia mellett árulnak majd.

Bár a Hegyvidéket a tehetős emberek kerületének gondolják, mégis sokan vannak, akiknek komoly nehézséget jelent, hogy a számlák kifizetése után még egészséges élelmiszert is vásároljanak. A XII. kerületi Fidesz szervezésében ezért két alkalommal kedvezményes árú burgonya-, hagyma- és almavásárra hozzák el terményeiket a Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület termelői: február 5-én, kedden a Városmajori Jézus Szíve Plébánia előtti területen, míg február 19-én, kedden a Diana utcában, az Istenhegyi Szent László Plébánia mellett árulnak majd. (Emellett természetesen a megszokott heti, szerdai városmajori árusításra is várják a hegyvidékieket.)
A szociális zöldség- és gyümölcsvásáron a burgonyát 5 és 10 kilogrammos csomagolásban, a hagymát az előre csomagolt 5 és 10 kilós mennyiség mellett kimérve is kínálják, a hazai fajtájú almákat pedig 20 kilogrammos rekeszekben, illetve kimérve is meg lehet vásárolni. Amennyiben szükséges, kerületi diákok mindkét napon 10 és 14 óra között szívesen segítenek az idős vásárlóknak az áru hazaszállításában.
További információk a XII. kerületi Fidesz-irodában Jáky Ildikótól, Pokorni Zoltán országgyűlési képviselő szociális munkatársától kérhetők a 375-7411-es telefonszámon.

(a.)