Ismet_szupermarka_lett_a_Budai_Egeszsegkozpont

Ismét „szupermárka” lett a Budai Egészségközpont

A pácienseknek nyújtott teljes körű, személyre szabott szolgáltatások, a megbízhatóság, valamint a felelősségteljes munkavégzés elismeréseként Superbrands-díjat kapott a Hegyvidéken működő Budai Egészségközpont. Magyarország egyik vezető magán-egészségügyi intézménye ezzel az elmúlt évhez hasonlóan idén is bekerült a hazai „szupermárkák” közé.
A BrandCouncil által alapított Superbrands program a világ legjelentősebb márkaértékelési és -díjazási rendszere. Magyarországon minden évben egy huszonegy tagú, független szakértői bizottság választja ki a díjra érdemes cégeket és vállalkozásokat.
Az elismerést egymás után második alkalommal kapta meg a Budai Egészségközpont, amely negyvenöt orvosi területen biztosít magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást. Mindemellett az intézmény aktív résztvevője a nemrégiben elindított Egészséges Hegyvidék programnak, amelynek keretében a mozgásszervi, a szív- és érrendszeri, valamint az anyagcsere-betegségek megelőzésében és gyógyításában nyújt segítséget a XII. kerületi emberek számára.
„A Superbrands-díj ismételt elnyerése bizonyítéka annak, hogy jó úton járunk” – hangsúlyozta Kiss András. A Budai Egészségközpont marketing- és értékesítési igazgatója elmondta, hogy a minél magasabb színvonalú ellátás érdekében folyamatosan bővítik szolgáltatásaikat. Ennek egyik fontos eleme a februárban bevezetett Selfness program, amely életvezetési tanácsokkal és speciális terápiák alkalmazásával járul hozzá a páciensek testi és szellemi állapotának további javításához.

(m.)