Magyar bank támogatja a Hegyvidéki Napokat

A 100%-ban magyar tulajdonú Széchenyi Kereskedelmi Bank állt támogatóként a kerület legnagyobb rendezvénye, a Hegyvidéki Napok mögé. A kerületi központú társaság ezzel a lépéssel szeretné még szorosabbra fűzni kapcsolatát az itt lakókkal, akik már jelenleg is nagy számban élnek a bankcsoport által kínált kedvező pénzügyi lehetőségekkel.

A Széchenyi Kereskedelmi Bank számára „házhoz jött” a Hegyvidéki Napok támogatásának lehetősége, hiszen a rendezvény épp a cég Nagy Jenő utcai székházával szemközti parkban, a Gesztenyés kertben, illetve a szomszédos intézményekben, a MOM Sportban és a MOM Kulturális Központban várja majd a látogatókat május 31. és június 2. között. A bank szívesen vállalta a főtámogató szerepét, mert – ahogy Szakács Tibor elnök-vezérigazgató fogalmazott – szeretné viszonozni azt a figyelmet, amit a kerületi lakók részéről tapasztalt az elmúlt években.
„Bankunk termékei elsősorban a hazai kis- és középvállalkozásokat célozzák meg, de magánszemélyek részére is kínálunk kedvező pénzügyi konstrukciókat. Örvendetes számunkra, hogy a lakossági betéti lehetőségek iránt az utóbbi időben a Hegyvidéken élők mutatták a legnagyobb érdeklődést” – számolt be kedvező tapasztalatairól Szakács Tibor.
Az elnök-vezérigazgató elmondta: a Hegyvidéki Napok programjai alatt végig jelen lesznek a Gesztenyés kertben egy standdal, ahol munkatársaik minden érdeklődőnek szívesen bemutatják a bank szolgáltatásait, megismertetik a bankhoz kapcsolódó, kizárólagos magyar tulajdonban lévő cégcsoporthoz tartozó lízing- és faktoring társaságokat, önkéntes nyugdíjpénztárat, valamint a kereskedőházat is, amelyek egymást kiegészítve végzik sokrétű pénzügyi tevékenységüket az országban és külhonban.

(x)

A Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. fiókjának címe: XII., Nagy Jenő utca 12. Telefon: +36-1-880-1500. E-mail: info@szechenyibank.hu.