MOM_Sport_bovulo_szolgaltatasok

MOM Sport: bővülő szolgáltatások, magas minőség

Már az első szeptemberi napokon óriási a nyüzsgés a MOM Sportban. Zajlanak a sportági szintfelmérők az úszás, a vízilabda és a szinkronúszás sportágakban. Az eseménynaptár szerint szabadidős és sportrendezvények, családi napok, konferenciák, valamint könnyűzenei koncertek is tarkítják az őszi programpalettát, és több kerületi iskola is itt tartja majd a szalagavatóját.

Már az első szeptemberi napokon óriási a nyüzsgés a MOM Sportban. Zajlanak a sportági szintfelmérők, ami által a gyerekek a kondíciójuk és tudásuk szerinti csoportba kerülnek az úszás, a vízilabda és a szinkronúszás sportágakban.
„A gyermekúszás-oktatásunk Újpestről és más távolabbi kerületekből is idevonzza a fiatalokat – mondta el lapunknak Buranits Ildikó, a létesítményt március óta üzemeltető Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. igazgatónője. – A vizünk tisztasága a legjobb reklám, egymásnak ajánlják az uszodát a szülők, pedig nem is vertük nagydobra, hogy a hivatalos és független mérések alapján országos szinten is a legjobbak között vagyunk. Ráadásul egy különleges UV-lámpa-technikával tisztítjuk a vizet, ezáltal annak klórtartalma jelentősen alacsonyabb a többi uszodáénál. A szülők visszajelzései alapján tudjuk, hogy sokkal tovább hordhatók a mi medencéinkben használt fürdőruhák. A babaúszás eddig is a legkedveltebb programjaink közé tartozott, vendégeink pontosan tudják, hogy a tanmedencében és a wellnessrészlegen is hetente cseréljük a vizet. Amióta pedig elkészült a gyermekjátszónk, a picik hazamenni sem akarnak.”
Jó hír, hogy a MOM Sportban már működik az úszószakosztály, ahová szintfelmérést követően juthatnak be a legtehetségesebbek, akik a jövő olimpikonjai lehetnek. Szintén újdonság, hogy szeptembertől Németh Dorottya fitnesziskolájába és hiphop-táncoktatásra is beiratkozhatnak a gyerekek.
Az eseménynaptár szerint szabadidős és sportrendezvények, családi napok, konferenciák, valamint könnyűzenei koncertek is tarkítják az őszi programpalettát, és több kerületi iskola is itt tartja majd a szalagavatóját.
„Egyedülálló adottságokkal rendelkezünk – emeli ki Buranits Ildikó, aki szerint máris Budapest legjobb rendezvényközpontjai közt emlegetik a MOM Sportot. – Az ezernyolcszáz férőhelyes, két részre szeparálható nagycsarnoknak, az ötvenszemélyes balett-teremnek, a kül- és beltéri medencéknek, a műfüves focipályának, a kétszáz férőhelyes parkolónak, valamint a több ezer fő színvonalas szórakoztatására alkalmas, kerítéssel védett kertnek köszönhetően a legkülönbözőbb igényeket is ki tudjuk elégíteni. Árainkat mindig az adott rendezvény nagyságához szabjuk, azaz nem terheljük megrendelőinket indokolatlan költségekkel, versenyképesek vagyunk, ugyanakkor így is magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk. Azok, akik nálunk tartották céges programjaikat, vagy a sporteseményüket, kivétel nélkül lefoglalták a következő évi időpontot.”
A nemrégiben megnyílt Fitness & More világszínvonalú fitneszklub mellett a többi helyiség hasznosítására is kizárólag minőségi szolgáltató jöhet szóba. A korábbi éjszakai szórakozóhelyet olyan üzemeltetőnek kívánják bérbe adni, aki nappal is működő, teraszos kávéházat, cukrászdát, esetleg bisztrót hozna létre.
A minden igényt kielégítő, korábban orvosi központnak helyet adó, több mint háromszáz négyzetméteres helyiségcsoportban a jövőben is valamilyen csendes tevékenységet képzelnek el. Szóba jöhet szépség- vagy egészségiparral foglalkozó szolgáltató, vagy magánóvoda. A jelenlegi pénztár helyén fodrászat létesül, amely a környéken elvárt gyors és színvonalas szolgáltatással, de kedvező árakkal várja majd a vendégeket.
„Azok a szülők, akik hozzánk hozzák a gyermeküket, sokszor órákat töltenek a házban. Ők például rendszeres vendégei lehetnek az új fodrászatnak, de a Fitness & More vendégeire is számítunk. Olyan üzemeltetőkben gondolkodunk, akik képesek a Hegyvidékhez és a MOM Sporthoz méltó szolgáltatásokat elérhető áron nyújtani, miközben a kerület lakói, a sportközpont vendégei a legjobb kiszolgálásban részesülnek” – mondta Buranits Ildikó, hozzátéve: a bérleti díjakból származó bevételek szükségesek ahhoz, hogy a sportcsarnok önkormányzati támogatás nélkül is megálljon a lábán.

(K.)