Papír-, elektronikai hulladék és akkumulátor gyűjtése

A Hegyvidéki Önkormányzat és a Feparec Kft. által szervezett gyűjtés során, 2014. május 10-én, szombaton 8 és 12 óra között a Böszörményi út 23–25. alatt, a polgármesteri hivatal melletti parkolóban, a Fodor utca–Pagony utca kereszteződésében, az élelmiszerüzlet parkolójánál leadhatja a fenti hulladékfajtákat. A papírhulladékot típusától függetlenül 5 Ft/kg-os áron veszi át a Feparec Kft.

A papír – kartoncsomagolás, újság, szóróanyag stb. – akkor válik hulladékká, ha elvesztette eredeti funkcióját, és kidobják. A használhatatlanná vált gépkocsi-akkumulátor mind savtartalma, mind ólomtartalma miatt veszélyes hulladéknak minősül. Szintén a veszélyes hulladékok körébe tartoznak azok az elhasználódott elektronikai eszközök, amelyek működésképtelenek, és leselejtezésre, kidobásra szánjuk őket.
Kérjük, hogy se a papírhulladékot, se a használt akkumulátorokat és elektronikai hulladékokat ne dobja el, azokat szelektíven gyűjtsük, és az alábbi helyszíneken adjuk le, hiszen ilyen formában is hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez!

A Hegyvidéki Önkormányzat és a Feparec Kft. által szervezett gyűjtés során,

2014. május 10-én, szombaton 8 és 12 óra között 

  • a Böszörményi út 23–25. alatt, a polgármesteri hivatal melletti parkolóban,
  • a Fodor utca–Pagony utca kereszteződésében, az élelmiszerüzlet parkolójánál

leadhatja a fenti hulladékfajtákat.

A papírhulladékot típusától függetlenül 5 Ft/kg-os áron veszi át a Feparec Kft.

 

Sikeres gyűjtést kívánunk, óvjuk együtt a környezetünket!

Kovács Lajos alpolgármester