Szeretet_kepekben

Szeretet képekben

Örök emlékekkel, felejthetetlen élményekkel, profi képekkel és az adományozás őszinte örömével gazdagodtak azok, akik részt vettek a MOM Park Bevásárlóközpont karácsonyi fotózásán. A kamera elé állók a daganatos és krónikus betegségben szenvedő gyerekek arcára mosolyt csaló Bátor Tábor Alapítvány tevékenységét támogathatták.

Szépen öltözött gyerekek, izgatott szülők, kedves szerelmespárok lepték el a MOM Park Bevásárlóközpontot, amely egy héten keresztül a villanó vakuk fényében is fürdött. Az immár hagyománynak számító karácsonyi Xmas fotózás az idén is felejthetetlen élményt jelentett azoknak, akik mosolyogva álltak kamera elé, hogy újabb fényképpel bővítsék családi albumukat. Persze, akadtak megszeppent apróságok, akik nehezen viselték a megpróbáltatásokat, de a profi stábnak köszönhetően végül valami módon sikerült őszinte mosolyt csalni az arcukra.
A fotózáson találkoztunk Annamáriával, aki családjával immár negyedik éve látogatott el a MOM Park Bevásárlóközpontba, hogy profi képekkel színesítse gyűjteményét. Mint elmondta, először sógornője ajánlásával jött el ide, azonban ő és gyermekei is annyira jól érezték magukat, hogy azóta igazi családi programmá vált számukra a rendezvény.
„Tavaly mindnyájan kockás ingben álltunk a kamera elé, az idén viszont csíkos felsőben vagyunk – mesélte a háromgyermekes anyuka. – Már előre készültünk, még a rokonainkat is elhívtuk. Ezek a felvételek is felkerülnek majd a falra, így mindennap örömmel nézhetem a szeretteimet.”
A korábban Csinibaba nevet viselő fotózást a szervezők most keresztelték át Xmas fotózásra, ezzel is jelezve, hogy már nem kizárólag a kisebbeket várják, hanem másokat is. A rendezvény annyira közkedvelt, hogy sokan a város másik végéről érkeznek tovább bővíteni karácsonyi albumukat.
A látogatók nemcsak szép emlékekkel és igényes felvételekkel gazdagodhattak, hanem a daganatos és krónikus betegségben szenvedő gyerekekkel foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány tevékenységét is támogatták, minden megvásárolt kép után 200 forinttal. Ez is lehet az oka annak, hogy kivétel nélkül mindenki őszintén és szeretettel mondta a kamerának: csíz!

(bm)