Ismet_uzemel_a_muanyaggal_boritott_korcsolyapalya

Ismét üzemel a műanyaggal borított korcsolyapálya

A bankkártyás fizetés biztosítása mellett a Hegyvidék Kártyát és a Sportkártyát is elfogadják a MOM Sportban. A kedvezménykártyákat elsősorban az uszodai szolgáltatásra lehet igénybe venni. Újdonság, hogy ismét használható a kertbe áthelyezett, műanyag borítású korcsolyapálya.

Januártól kétféle kártyatípust fogad el a MOM Sport: a szolgáltatások árából a vendégeknek testre szabott kedvezményeket adó Sportkártyát és a Hegyvidék Kártyát. A fizetésre használható kártyákkal – ilyen a Visa, a MasterCard, a Maestro vagy a SZÉP-kártya – a szolgáltatások ellenértéke egyenlíthető ki.
Sokan élnek a lehetőséggel, a MOM Sport uszodáját havonta igénybe vevő mintegy húszezer vendég háromezer-ötszáz kedvezménykártya-tranzakciót kezdeményez, míg harminc százalékuk bankkártyát használ. November óta az épületben működő mindhárom online pénztárgép Pin Paddal ellátott, így paypassos bankkártyákkal is lehet fizetni.
A többcélú felhasználásra alkalmas Sportkártya-programhoz bárki csatlakozhat, míg az ingyenes Hegyvidék Kártyát az önkormányzat jóvoltából a XII. kerületben élők igényelhetik. A két kedvezménykártya közötti különbség a kínált szolgáltatásokban van. A Sportkártya-kedvezmények jellemzően rövidebb idejűek, például a kétórás úszójegyre vonatkoznak, a Hegyvidék Kártyához egész napra szóló szolgáltatás is társítható. További előnyt jelent a kerületiek számára, hogy a csúcsidőszakokban, vagy a nyári hétvégéken a MOM Sport kizárólag a Hegyvidék Kártyával rendelkező vendégeknek nyújt engedményt.
A SZÉP-kártya, béren kívüli juttatásként, csak a munkáltatónál igényelhető – kedvezményes adózás mellett 450 ezer forint összegig. Meleg étkezésre, egészségmegőrzésre, sportolási lehetőségekre, kulturális programokra és egyéb szabadidős tevékenységekre irányuló szolgáltatás ellenértékének kifizetésére használható. A szabadidő alszámlán jelenleg 75 ezer forint lehet a maximális összeg.
Újdonság a MOM Sportban, hogy ismét működik a műanyaggal borított korcsolyapálya, amelyet az épület tetejéről a kertbe helyeztek át. A téli hangulathoz járul hozzá az újonnan kialakított, a vendéglátás színvonalát emelő hütte is. Azokat is várják, akik még nem tudnak jól korcsolyázni, lehetőség van korcsolyabérlésre, aminek ötszáz forint az ára.
Bár a műanyag borításnak köszönhetően a korcsolyázáshoz nincs szükség mínuszokra, esős időben, a balesetek elkerülése érdekében, lezárják a pályát. Ezért indulás előtt érdemes érdeklődni a nyitva tartásról.

-os