Ujabb_utcakban_kezdodott_csatornaepites

Újabb utcákban kezdődött csatornaépítés

További utcákban kezdték meg a Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése program keretében zajló hegyvidéki csatornafejlesztést. A már folyamatban lévő munkálatok mellett a következő hetekben az építkezés miatt a Sárospatak út, valamint a Hadik András és a Csipke utca egy-egy szakaszán dolgozik a kivitelező.
A Trencséni és a Zsolna utcában befejeződött a csövek fektetése, valamint a burkolatok helyreállítása. A gyalogosközlekedés biztosítása mellett teljesen lezárták az autósok elől a Pinty utcát a 28-as szám és a Rácz Aladár út között, valamint a Rácz Aladár közt a 10-es szám és a Rácz Aladár út közti szakaszon.
A Fodor utcában több ütemben kell forgalomkorlátozásra számítani, mivel a Hóvirág úti csomópontban néhány napot vesz igénybe a rákötés. Ebben az időszakban a Hóvirág útról nem lehet behajtani a körforgalomba, ezért az 53-as autóbusz a Hó utcai csatlakozásnál fordul meg. A Fodor utca Ágnes úti csomópontjánál ugyancsak teljes szélességű útlezárás várható, emiatt az Ágnes utat ideiglenesen egyirányúvá teszik a Rácz Aladár út és a Fodor utca irányában.
Szintén több ütemben zárják le a Hajnalka utcát a 30-as számtól a Hóvirág útig, a gyalogosok közlekedését azonban nem érintik a korlátozások. A Hóvirág köz és a Hóvirág út közötti munkavégzéskor a Hóvirág közön keresztül lehet elérni a Hajnalka utcát. Mindezek mellett teljes lezárásra kell számítani a Hadik András utca 7–13.-nál, a Patkó utca 8–13.-nál, a Csipke utca 4–19.-nél, valamint a Sárospatak út Ribizli lépcső és Pethényi út közötti részén.

m.