Képzések civilszervezeteknek

A Budapesti Civil Információs Centrum európai uniós pályázat keretében az idén is elindítja képzéssorozatát civilszervezetek képviselői számára, három témakörben. A civil pályázatírás és projektmenedzsment elnevezésű képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a pályázati lehetőségeket, a pályaművek elkészítésének általános formai kritériumait, továbbá sikeresen meg tudják valósítani támogatott projektjeiket. A civil jogi és gazdasági ismeretek néven induló előadásokon az aktuális szabályozásokat, közigazgatási ismereteket, valamint az adatszolgáltatások és beszámolók elkészítésének módját mutatják be az érdeklődőknek, míg a civil szervezetvezetés és szervezetfejlesztés című kurzuson a szervezeti hatékonyság kérdéseit járják körül.
Az egynapos továbbképzések – amelyeket több júniusi és júliusi időpontra is meghirdettek – ingyenesek, de a résztvevők létszáma korlátozott. Egy-egy előadáson legfeljebb tíz fő vehet részt, a regisztráció során a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét veszik figyelembe.
A képzésekről és a jelentkezés módjáról a http://szazadveg.hu/foundation/civil/kepzeseink weboldalon található részletes tájékoztatás. Kérdéseiket a cic@szazadveg.hu e-mail címen, vagy a 479-5297-es telefonszámon tehetik fel az érdeklődők.

sz.