Taborok_a_MOM_Sportban

Táborok a MOM Sportban

Hamarosan elkezdődik a vakáció – ami azonban a gyerekeknek öröm, a szülőknek sok esetben gondot jelent, hiszen korántsem egyszerű feladat izgalmas, ugyanakkor tartalmas programokat szervezni a nyári szünetre. Ebben segít a MOM Sport, ahol többféle táborral, vadonatúj játszótérrel és strandolási lehetőséggel várják a fiatalokat.

Június 16-tól egész nyáron át – hétfőtől péntekig tartó turnusokban – tematikus táborokat szervez a MOM Sport Uszoda és Sportközpont. Az elmúlt évben már megismert úszó-, szinkronúszó-, általános sport- és fociprogramok mellett újdonság az elsősorban a gyerekek művészeti érdeklődésére számot tartó kézműves tábor. Ismét meghirdetik az intenzív tíznapos nyári úszótanfolyamokat, míg a MOM Sport Vízilabda Egyesület ifjú sportolói számára külön vízilabda-edzőtábort szerveznek.
A minden igényt kielégítő sportpályák mellett a szórakozást szolgálja az intézmény hatalmas, teljesen zárt, biztonságos kertje, az újonnan kialakított játszótér, valamint a kerületben egyedülálló kültéri medence. Mindig a hétfőtől kezdődő turnusokat megelőző péntekig fogadják a jelentkezéseket. Aki több táborban is részt vesz, vagy magával viszi a testvérét, kedvezményt kap. Nem minden tábortípus érhető el az adott héten, ezért érdemes előre tájékozódni.
Az edzésidőn kívül különböző játékok várják a gyerekeket, akik társasozhatnak, rajzolhatnak, strandolhatnak, és szabadon használhatják az intézmény vadonatúj játszóterét. Rossz idő esetén a klimatizált belső helyiségekben külön foglalkozásokat tartanak.
Mivel az oktatók beszélnek angolul, így várhatóan külföldiek is beiratkoznak majd a táborokba, ami lehetőséget ad a nyelvgyakorlásra. Ezt segítheti az is, hogy ebéd után magyar és angol nyelvű filmeket vetítenek. A táborozók reggelit, ebédet és uzsonnát kapnak, az étkeztetés költsége benne foglaltatik a hasonló programokhoz képest alacsonyabb összegben megállapított részvételi díjban.

em.

További információk: momsport.hu/szolgaltatasok/taborok