Papír-, elektronikai hulladék és akkumulátor gyűjtése

A Hegyvidéki Önkormányzat és a Feparec Kft. által szervezett gyűjtés során a fent említett hulladékfajtákat leadhatja 2014. november 15-én, szombaton 8 és 12 óra között a Böszörményi út 23–25. alatt, a polgármesteri hivatal melletti parkolóban, vagy a Fodor utca–Pagony utca kereszteződésében, az élelmiszerüzlet parkolójánál. A papírhulladékot – típusától függetlenül – 10 Ft/kg-os áron veszi át a Feparec Kft.

A papír – kartoncsomagolás, újság, szóróanyag stb. – akkor válik hulladékká, ha elvesztette eredeti funkcióját, és kidobják. A használhatatlanná vált gépkocsi-akkumulátor mind savtartalma, mind ólomtartalma miatt veszélyes hulladéknak minősül. Szintén a veszélyes hulladékok körébe tartoznak azok az elhasználódott elektronikai eszközök, amelyek működésképtelenek, és leselejtezésre, kidobásra szánjuk őket.
Kérjük, hogy se a papírhulladékot, se a használt akkumulátorokat és elektronikai hulladékokat ne dobja el, azokat szelektíven gyűjtse, és az alábbi helyszíneken adja le, hiszen ilyen formában is hozzájárulhat környezetünk védelméhez!

A Hegyvidéki Önkormányzat és a Feparec Kft. által szervezett gyűjtés során a fent említett hulladékfajtákat leadhatja

 2014. november 15-én, szombaton 8 és 12 óra között

 

  • a Böszörményi út 23–25. alatt, a polgármesteri hivatal melletti parkolóban, vagy
  • a Fodor utca–Pagony utca kereszteződésében, az élelmiszerüzlet parkolójánál.

 A papírhulladékot – típusától függetlenül – 10 Ft/kg-os áron veszi át a Feparec Kft.