Februári közműépítések

Az időjárástól függően a kerület több pontján zajlanak burkolatbontással járó fejlesztések februárban is. Amennyiben a rossz idő miatt napokig nem lehetséges a munkavégzés, a kivitelező Pulzus Plusz Kft. átmenetileg betemeti a munkaárkot, és biztosítja a balesetmentes közlekedést.
A következő hetekben az Istenhegyi lejtőn (a Zsolna utca 36. és az Istenhegyi lejtő 4. között), a Szendrő közben (a Szendrő utca és a Szendrő köz 8. között), az Óra közben (a Lóránt út és az Óra út között), valamint a Beatrix utcában (a Hunyad köz és a Beatrix utca 15. között) fektetik le a vezetékeket. A csatornaépítéssel érintett útszakaszokon teljes lezárásra, a parkolási lehetőségek és a gyalogosforgalom korlátozására kell számítani.
Már a helyére került az új csatorna, és a közterület ideiglenes helyreállítása is megtörtént a Gyöngyvirág úton (az Adonisz utca és a Gyöngyvirág út 7. között), a Városkúti köz 1. és 5/a között, a Kakukk út 14–23.-nál, valamint a Lóránt úton (a Lóránt út 16. és az Óra köz között). Az útpálya és a járda valamennyi helyszínen járható, a burkolat végleges kialakítására az időjárás jobbra fordulását követően kerülhet sor.
Szintén közműépítés zajlik a Laura út 10–12. előtt. Itt a Fővárosi Csatornázási Művek megbízásából az FCSM Mélyépítő Kft. dolgozik a gyalogosforgalmú szakaszon.

mm.