Oriasi_hazibuli_a_Matt_Biancoval

Óriási házibuli a Matt Biancóval

Telt házas koncertet adott a Matt Bianco a MOM Sportban. Mark Reilly, a zenekar énekese szerint a számukra kimondhatatlan nevű Hegyvidék gyönyörű hely, a közönség pedig csodálatos.

Nagyon jó szórakozást kívánunk. A színpadon a Matt Bianco! – Hámori Esztert, a MOM Sport marketingmenedzserét talán még soha nem tapsolta meg egyszerre ennyi ember, hiszen mindenki izgatottan várta már a pillanatot. A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik sikeres brit dzsesszpopcsapata lépett fel a Hegyvidéken. A zenekar elegáns lazasággal érkezett, a nézők pedig azonnal tombolni kezdtek, együtt énekelték az ismerős slágereket.
„Imádom! Eszméletlenül jól érzem magam! Már többször jártak Magyarországon, de élőben most látom őket először. Nem tudom, mióta táncolok, de jó lenne, ha örökké tartana ez a koncert!” – lelkendezett Annamari, aki a dugig telt csarnokban a férjével együtt ropta.
Többen gyerekekkel érkeztek. Mint kiderült, a híres zenekar nem csak a felnőttek körében közkedvelt. „Anyu kedvenc együttese, és én is nagyon szeretem a Matt Biancót, jó táncolni rá. A koncert nagyon tetszik, főleg a füst és a fények! Az énekesnőknek csodálatos hangjuk van, és szépek is” – mondta a tizenkét éves Bianka, aki énekelni tanul, és mint hozzátette, reméli, egyszer ő is adhat egy ilyen nagy koncertet.
„Az újrapozícionált MOM Sport megmutatta, alkalmas arra, hogy nagyobb könnyűzenei eseményeket is befogadjon. A debütálás remekül sikerült, a hangulat fantasztikus volt!” – értékelte a koncertet Váczi János alpolgármester.
„A zenekar tagjai nagyon odatették magukat, a közönség is érezte, hogy igazi örömzenét játszanak. Óriási házibuli-hangulat volt! Emellett a technika és a ház is olajozottan, jól működött. Bebizonyosodott, hogy nemcsak a sport-, valamint a vállalati rendezvények szervezése terén tudunk helytállni, hanem az igényes könnyűzenei piacon is. Az este annyira jól sikerült, hogy már közben is több producerrel beszéltem, aki ide tervezne koncertet” – mesélte büszkén Buranits Ildikó. A MOM Sport igazgatója hozzáfűzte, hogy a sikereken felbuzdulva további világszínvonalú programokat szeretnének majd szervezni.
„Nagyon jól éreztük magunkat, Budapestnek ezen a részén még nem voltunk, de gyönyörű ez a hely. Próbáltuk kimondani magyarul (a „Hegyvidék” szót – a szerző), de nem jártunk sok sikerrel. Azt viszont tudjuk, hogy mit jelent! Ráadásul elmentünk a koncert helyszíne melletti étterembe, ahol valóságos ételkölteményeket ettünk – mondta Mark Reilly, a Matt Bianco énekese, akinek a hegyvidéki közönségről és a helyszínről is felettébb pozitív a véleménye. – Esküszöm, nem is tudom mikor éreztük ennyire jól magunkat a színpadon, a közönség kifejezetten lelkesített minket. Nemrég Svájcban jártunk, s az emberek csak álltak és néztek ránk. Nos, az szörnyű volt! A magyar közönség azonban ennek pont az ellentéte, és ezt mi nagyon szeretjük! A MOM Sport csarnoka gyönyörű, az öltözők is otthonosak, ami azért elég ritka. Remélem, hogy a szervezők elégedettek voltak, és visszahívnak ide minket koncertezni!”

Boussebaa Mimi