Nyár a dojóban

Változatos nyári programok várják az önvédelmi sportok kedvelőit a Győri úti dojóban.
A Hegyvidék SE shuhari karate szakosztályának edzőtermében június 29-én intenzív karate önvédelmi kurzus indul 16 éven felüliek számára. A távol-keleti filozófiát követő dojo falai között a résztvevők megismerkedhetnek a japán önvédelmi módszerek alapjaival, megtanulhatják a karate shotokan, shitokai és shito-ryu, valamint a judo és az aikido legfontosabb fogásait. Az esti órákban megtartott tanfolyam (összesen nyolc alkalom) végén a legelszántabbaknak lehetőségük lesz megszerezni az első karatefokozatot.
Napközis sport- és karatetáborba várják naponta 9.00–17.00 óráig a gyerekeket, akiknek a dojo oktatói játékos edzőtermi foglalkozásokat, valamint szabadtéri sportprogramokat is szerveznek. Lesz bentlakásos tábor is, a karate- és sportrekreációs kurzusnak a mátrafüredi Erdészeti Középiskola ad otthont július 26–31-ig.
Jelentkezés és további információk: Shuhari Dojo és Egészségközpont, XII., Győri út és Kiss János altábornagy utca sarka. Telefon: Kápolnási Márton, 06/70-779-5577. Internet: www.shuharidojo.hu.

(m.)