Normafa_applikacio

Normafa-applikáció okostelefonra

Elkészült a Hegyvidéki Önkormányzat újabb okostelefonos fejlesztése, a Normafa Park applikáció. Általa könnyen és gyorsan hozzáférhetővé válnak a Normafával kapcsolatos legfontosabb információk, legyen szó a területet érintő hírekről, aktualitásokról, a közelgő eseményekről, vagy akár a helyi időjárásról, aminek ismerete fontos lehet egy kirándulás, vagy bármilyen más, a helyszínre tervezett szabadtéri program kapcsán.

Az ingyenesen letölthető Normafa Park applikáció jelenleg Android és IOS rendszerű okostelefonokra, tabletekre tölthető le, mondta el lapunknak Névai Gábor, az önkormányzat digitális stratégiai menedzsere. Az új Normafa-alkalmazás a két és fél évvel ezelőtt bemutatott Hegyvidék-applikációtól független program.
A naprakész praktikus információkat és kulturális érdekességeket egyaránt tartalmazó Hegyvidék-alkalmazást több ezren töltötték le a megjelenése óta, és sokan használják rendszeresen, annak köszönhetően, hogy folyamatosan fejlesztik a tartalmakat. Az itt élők és az idelátogatók számára kifejlesztett ingyenes alkalmazás a kerület mintegy ötszáz intézményét, nevezetességét, vendéglátóhelyét mutatja be, külön kategóriákba rendezve, fotókkal illusztrálva. Az elmúlt időszakban parkolási modullal és úthiba-bejelentővel is bővült a szolgáltatások palettája.
Névai Gábor hozzátette: változatlanul várják azoknak a kerületi szolgáltatóknak a jelentkezését, amelyek szeretnék a Hegyvidék-applikáció keretein belül elérhetővé tenni alapadataikat. Az információk közzétételéért nem számít fel díjat az önkormányzat. A Hegyvidék- és a Normafa-applikációkkal kapcsolatban a honlap@hegyvidek.hu e-mail címen és a www.hegyvidek.hu honlapon lehet további információkhoz jutni.

d.