Uj_helyszineken_a_Buborek_taborai

Új helyszíneken a Buborék táborai

Az idén is izgalmas nyári elfoglaltságokkal várja a diákokat a Városmajor utcai önkormányzati uszodában működő Buborék Úszóiskola. Bár az uszoda felújítás miatt június közepén több hétre bezár, a táborok nem maradnak el, sőt, minden eddiginél gazdagabb programból válogathatnak a gyerekek és szüleik.
A népszerű úszótábor a könnyen elérhető Külker Parkba költözik. A hatalmas, fás park közepén található, nyitott, feszített víztükrű, 33 méteres úszómedencében vízilabda-gyakorlatokkal fűszerezett napi egy és két úszásfoglalkozást tartanak a Buborék oktatói. Emellett foci, ügyességi játékok és ugrálóvár szerepelnek a tábor kínálatában.
Változatos helyszínek és érdekes kihívások várnak a kalandtáborok résztvevőire, akik kipróbálhatják a lovaglást, a bobozást, a falmászást, a görkorcsolyázást vagy akár a búvárkodást is. Újdonság, hogy egyes helyszínekre a táborozók biciklivel jutnak el, ezért előzőleg az oktatók a kerékpáros közlekedés szabályaival is megismertetik őket.
A Kós Károly iskolába költözik az úszástanítással színesített kosártábor, amelyben profi trénerek avatják be a gyerekeket a játék rejtelmeibe. Asztalitenisz és úszás szerepel a pingpongtábor napi programjában, míg a focitáborban az ifjú futballistapalánták délelőtt a Városmajor utca 71. szám alatti műfüves pályán edzenek, míg délután a Külker Parkban megtartott úszásórákon vesznek részt – természetesen valamennyi sportágban szakedzők vezetik a foglalkozásokat.
Az intenzív úszásoktatásra hétfőtől péntekig, kéthetes turnusukban lehet jelentkezni. A 45 perces órák délután 4-kor kezdődnek.
A jelentkezéseket május 18-tól fogadják. További információk a www.buboreksport.hu internetes oldalon olvashatók.

m.