Arany_est_adakozassal1

Arany Est adakozással

Minden évben a művészvilágban már ismert, vagy éppen szárnyaikat bontogató, jelenlegi és egykori „aranyos” diákok kapnak lehetőséget arra, hogy szűkebb pátriájukban is megmutathassák tehetségüket az Aranyélet Nevelési, Oktatási és Személyiségfejlesztő Alapítvány jótékonysági programján.
A hetedik alkalommal megrendezett Arany Esten a Fényszínház látványos lézer show-ja indította a műsort a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban, majd az általános iskolásokat is felvonultató Négy Muskétás Táncegyesület vette birtokba a színpadot. Utánuk következett Haumann Petra, a Fodor család, a Rock & Magic, Czeczei József, Fráger Balázs, Kovács Annamari és Langer Vivi. Az első felvonást a Kicsik Kamara Kórusa zárta.Arany_est_adakozassal2A pihenőt követően karatebemutató szórakoztatta az Arany-terem közönségét, majd Nagy Adrienn, Katona Fruzsina, Vitárius Piroska és Kuklis Gergely zenés számokkal lépett fel. A nemrégiben nyugállományba vonuló Csopaky István testnevelő tanár aranybeli élményeit elevenítette fel, majd a színpadi programok zárásaként, az ilyenkor szokásos táncmulatság előtt, a televíziós tehetségkutatókból jól ismert iskolazenekar, a Spoon adott minikoncertet.
Az Arany Est a szokásoknak megfelelően az idén is alkalmat adott az adakozásra – mondta el lapunknak Patkó Lajos igazgató. Az elmúlt években egyebek mellett az Arany-terem felújítását, a számítógéppark bővítését és a beléptető rendszer kialakítását is részben az est bevételéből fedezték, míg a következő feladat a lépcsőház felújítása lesz.

m.