Folytatódnak a közműfejlesztések

Elsősorban a kerület hegyvidéki, magasabban fekvő területeit érintik a burkolatbontással járó közműmunkálatok novemberben. Elektromos kábel rekonstrukciója zajlik a Tamási Áron utca 50. és 70. házszámú ingatlanok közötti járdában (a Fodor utca és a Tamási Áron utca átvágásával), továbbá a Tamási Áron utca 66. és a Thomán István utca 9/a között, a járdában és a zöld területen (a Thomán István utca átvágásával).
Szintén a járda alatt vezetett elektromos hálózatot cseréli a kivitelező Észak-Budai Zrt. a Hegyalja út 121. és a Korompai utca 23. között a páratlan, a Gaál József úton (a Pethényi és a Határőr út között) és a Határőr úton, a Pethényi köz 1.-től az Alma utcáig, a páros házszámú oldalon. Az Elektro VT Kft. dolgozik az Alma utca (Határőr úttól)–Bíró utca–Roskovics utca–Ráth György utca–Kék Golyó utca közötti szakaszon, a páratlan oldali járdákon (a csatlakozó utcák átvágásával).
Szintén az Észak-Budai Zrt. munkatársai végzik a kábelrekonstrukciót a Zugligeti út 54–64. és 59–71. közötti járdaszakaszokon, valamint a Ráth György utcában (a Csaba és a Roskovics utca között), a páros házszámú oldal járdájában. A kivitelezés a csatlakozó utcák átvágásával valósul meg.
A munkálatokkal érintett útszakaszokon időleges útszűkületre, a parkolási lehetőségek és a gyalogosforgalom korlátozására kell számítani.

M.