Ujabb_kozmuvek_fejlesztese

Újabb közműfejlesztések

A XII. kerület több pontján kell számítani burkolatbontással járó közműfejlesztésekre a következő hetekben is. A munkálatok idején útszűkület, valamint a parkolási lehetőségek és a gyalogosforgalom korlátozása is előfordulhat.
Elektromoskábel-fektetést végez az Észak-Budai Zrt. a Tamási Áron utca 30–70. számú ingatlanok közötti járdában, a Fodor utca és a Tamási Áron utca átvágásával, továbbá a Fodor utcában, a Tamási Áron utca és a Pagony utca között. A Thomán István utca átvágásával a munka a járdát és a zöld területet is érinti a Tamási Áron utca 66. és a Thomán István utca 9/a számú ingatlanok között.
Az elektromos hálózat fejlesztése miatt a kivitelező munkatársai felbontják a járdát a Hegyalja út 121. és a Korompai utca 23. között, a páratlan házszámú oldalon; a Gaál József úton, a Pethényi úttól a Határőr útig, a páros házszámú oldalon; a Határőr úton, a Pethényi köz 1.-től az Alma utcáig, a páros oldalon; a Ráth György utcában, a Csaba utca és a Roskovics utca között, a páros házszámú oldalon; a Hegyalja út 133. és a Lejtő út 45. között; valamint a Liptó utca 10–14.-nél, a Hegyalja út és a Koszta József utca között.
Szintén elektromos kábeleket fektet az Elektro VT Kft. A cég szakemberei a csatlakozó utcák átvágásával az Alma utca (Határőr úttól)–Bíró utca–Roskovics utca–Ráth György utca–Kék Golyó utca közötti szakaszon, a páratlan házszámú oldali járdákban dolgoznak.

(m.)