Ujdonsagok_az_uszoiskolaban

Újdonságok az úszóiskolában

Délutáni úszásoktatást szervez az önkormányzati tulajdonú Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. a Városmajor utcai uszodában. A Hegyvidéki Úszóiskola célja, hogy a gyerekek családias körülmények között tanuljanak meg úszni, ezért is fontos, hogy a gyakorlás kis létszámú csoportokban zajlik, főleg a vízhez szoktató és kezdő szinten. Így az oktatók jobban tudnak figyelni a résztvevők egyéni fejlesztésére.
A vízhez szoktató, kezdő, mély vízhez szoktató, félhaladó és haladó csoportokba 4 és 14 év közöttieket fogadnak – mondta el lapunknak Mándoki-Móczán Mónika, a kft. vezetője. Az órák 50 percesek, az utolsó öt percben a játékra is jut idő. Az oktatók tapasztalt, szakképzett csapat tagjai, megtesznek mindent, hogy a fiatalok jó hangulatban és megfelelő környezetben tanuljanak meg úszni.
A nyolc alkalomra szóló bérlet mellett négy alkalomra szólót is lehet vásárolni, ez utóbbi a pénteki vagy szombati órákra érvényes. Ezzel azoknak szeretnének kedvezni, akik hétköznap délután a különórák, vagy más egyéb elfoglaltságok miatt nem tudnák elhozni gyermeküket – hívta fel a figyelmet Mándoki-Móczán Mónika, hozzátéve, hogy a hétfő–szerdai, valamint a kedd–csütörtöki tanfolyami órákon kizárólag a nyolc alkalomra szóló, míg a péntek–szombati oktatásra mindkét bérlet érvényes.
A testvérek számára külön kedvezményt biztosít az úszóiskola. A hiányzásokat a bérlet lejártáig, a hosszabb turnus esetén legfeljebb a tanév végéig lehet pótolni érvényes bérlettel.
Az ügyvezető hangsúlyozta: a nyári szünetben elvégzett felújításnak köszönhetően kifogástalan körülmények fogadják a gyerekeket az uszodában. Megújult az uszodatértől panoráma üvegfallal elválasztott lelátórész is, ahonnan a szülők közvetlenül rálátnak a medencékre, így kényelmesen nyomon követhetik az eseményeket. Minden turnus utolsó hetében bemutatóórák vannak, amikor a szülők az uszodatérben, a lelátóról kísérhetik figyelemmel gyermekük fejlődését.
Újdonság a felnőtteket megmozgató, ízületkímélő aquafitness, amire felső korhatár nélkül várják az érdeklődőket. Ennek gyakorlatai edzettségi állapottól, testsúlytól függetlenül mindenki számára könnyen elsajátíthatók. Fiataloknak és időseknek egyaránt bátran ajánlható, mert nagyszerű alakformáló, alaposan, mégis kíméletesen dolgoztatja meg az izomzatot, javítja a teherbíró képességet és a közérzetet, már néhány óra után érezhetők pozitív hatásai.
Azokat a felnőtteket is szívesen látják az uszodában, akik szeretnének megtanulni úszni, vagy már rutinos úszók: hétköznap este 7 órától felnőttoktatás szerepel az úszóiskola programjában.

mm.

További információk: www.hegyvidekiuszoiskola.hu