Új név és átalakulás - MOL Multipont program

A Multipont program partnereinek közös döntése alapján a törzsvásárlók 2017. január 1-jétől országszerte több mint 400 MOL-töltőállomáson gyűjthetik és válthatják be pontjaikat, valamint Multipont Hegyvidék Kártyájukkal több mint 250 kerületi elfogadóhelyen tudnak kedvezményeket igénybe venni. A Multipont törzsvásárlói program a jövőben MOL Multipont program néven folytatódik, az eddig összegyűjtött pontok pedig továbbra is beválthatók.
A törzsvásárlói program partneri köréből kikerül a CBA, a Régió Játék, a Groupama és az OTP, a MOL-töltőállomások hálózatában azonban a jövőben is többféle módon gyűjthetik pontjaikat a törzsvásárlók. A MOL-nál történő üzemanyag-tankolás esetén 1 liter normál üzemanyag után 1 pontot, míg prémium üzemanyag tankolása után literenként 5 pontot írnak jóvá a kártyákon. A töltőállomásokon található shopokban történő vásárlások esetén minden 100 Ft után 1 pontot gyűjthetnek a törzsvásárlók. A pontok beváltásakor 1 pont = 1 Ft. Budapest XII. kerületében az Istenhegyi út 55. szám alatt található a legközelebbi MOL-töltőállomás.
A fentieken kívül a Hegyvidék Kártya használati feltételei változatlanok maradtak!
Így továbbra is csak fel kell mutatni, és több mint 250 kerületi elfogadóhelyen, bevásárláskor, szolgáltatások igénybevételénél, kulturális programoknál vagy sportolásnál lehet kedvezményeket igénybe venni.
A Hegyvidék Kártyával kapcsolatos további információk a megújult honlapon olvashatók: www.hegyvidekkartya.hu